Pirkanmaan Sähkö- ja Antennitekniikka on TUKESin hyväksymä S2 sähköpätevyydet omaava sähköalan liike. Käytämme laadukkaita tuotteita asennuksissamme, sekä teemme aina tarvittavat pöytäkirjat tekemästämme työstä. Näin asiakkaalle jää virallinen dokumentti käynnistämme.

Käyttämiämme tuotteita ovat mm. 

  • Sähkökalusteissa

ABB, Schneider

  • Valaisinmerkkejä

Ensto, Airam, WInled, Hella, Philips, OsramNordlux  

Sähkötyöt ovat aina luvanvaraisia. Sähköalan urakoitsijana ei saa toimia muut kuin siihen pätevöityneet sähköalan yritykset joilla on TUKESin hyväksymä sähköpätevyys S2 tai S1. Näihin töihin kuuluu esimerkiksi saneerauksen yhteydessä tapahtuvat purkutyöt siksi, että ei jää epäselviä kaapeleita tai johtoja roikkumaan. Jos rakennusurakoitsijan toimet epäilyttää, kannattaa ja pitää aina kutsua paikalle Sähköalan ammattilainen. Näin turvaat asuntosi, talosi, rakennuksesi sekä lähimmäisesi mahdolliselta tulipalon tai sähköiskun vaaralta.  Ammattilainen osaa tehdä kohteen turvalliseksi sekä vaarattomaksi tämän asukkaille. 

Tässä linkki rakennuslehden sivuille hyödylliseen artikkeliin ketkä esimerkiksi eivät saa tehdä sähköalan töitä. 

Pirkanmaan Sähkö- ja Antennitekniikka toimii myös WINLEDin jälleenmyyjänä. Meiltä kyseisen valmistajan laadukkaat tuotteet sekä valaistussuunnitelu! Taloyhtiöt Huom! Nyt kannattaa vaihtaa porrashuoneiden, varastotilojen, yleistentilojen sekä piha- alueiden valaisimet nykyiaikaisiin energiatehokkaisiin ja WINLED valaisimiin.

Tilaa asentaja 040 775 6050 / info@pisatek.fi